LECTURA 25/6/14, 2 TIMOTEU 2:3-10, SOFRIMENT (4)

Suporta amb mi els sofriments com un bon soldat de Jesucrist. El qui s'allista en l'exèrcit, si és que vol complir amb qui l'ha reclutat, no s'embolica en els afers de la vida civil. Igualment, l'atleta no és premiat amb la corona si no ha competit segons les regles. També el camperol que ha treballat durament la terra ha de ser el primer a rebre la seva part dels fruits. Entén bé el que et vull dir: confio que el Senyor t'ho farà comprendre tot.
Tingues present Jesucrist, ressuscitat d'entre els morts, sorgit del llinatge de David. Aquesta és la bona nova que jo anuncio, i per ella haig de sofrir fins al punt de trobar-me encadenat com si fos un malfactor. Però la paraula de Déu no està pas encadenada! 10 Per això, jo ho suporto tot pel bé dels elegits, perquè ells també aconsegueixin la salvació que ens és donada per Jesucrist juntament amb la glòria eterna.

Verset lema de la setmana: 2 CORINTIS 1:4 

4 Ell ens conforta en totes les nostres adversitats, perquè nosaltres mateixos, gràcies al consol que rebem de Déu, sapiguem confortar els qui passen alguna pena.” 

PREGUNTES 

1- Què m'ha dit aquest passatge?
2- Com puc aplicar-ho a la meva vida diària?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada