LECTURA 19/12/16, Mateu 2:1-2; 7-12, ADVENT (22)

SAVIS

Mateu 2:1-2; 7-12


Després que Jesús va néixer a Betlem de Judea, en temps del rei Herodes, vingueren uns savis d'Orient i, en arribar a Jerusalem, preguntaven:
--On és el rei dels jueus que acaba de néixer? Hem vist sortir la seva estrella i venim a adorar-lo. (...)
(...) Llavors Herodes cridà en secret els savis, va demanar-los el moment exacte en què se'ls havia aparegut l'estrella i els encaminà a Betlem dient-los:
--Aneu i informeu-vos amb exactitud d'aquest infant; i quan l'haureu trobat, feu-m'ho saber, perquè jo també pugui anar a adorar-lo.
Després de sentir aquestes paraules del rei, es posaren en camí. Llavors l'estrella que havien vist sortir començà a avançar davant d'ells, fins que s'aturà damunt el lloc on era l'infant. 10 L'alegria que tingueren en veure l'estrella va ser immensa. 11 Van entrar a la casa, veieren el nen amb Maria, la seva mare, es prostraren a terra i el van adorar. Després van obrir les seves arquetes i li oferiren presents: or, encens i mirra.
12 I, advertits en somnis que no anessin pas a veure Herodes, se'n tornaren al seu país per un altre camí.

PREGUNTES- REFLEXIÓ

1- Què pots aprendre dels savis d'Orient, en la seva forma de cercar, conèixer i adorar a Jesús?
2- Estàs donant a Jesús el millor de tu? Si no ho estàs, què t'ho impedeix?

Prega:
Gràcies, Senyor, per l'exemple dels savis d'Orient. Ajuda'm a aprendre d'ells, en la seva forma de cercar-te, adorar-te i donar-te el millor d'ells mateixos. Amén


Per un millor aprofitament de les lectures, us recomanem els comentaris del llibre que estem seguint, ADVIENTO, de Fanny Benítez.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada