LECTURA 4/8/16, MATEU 16:24-28, DIOS EN SANDALIAS (292)

Anar amb ell
(Jesús defineix al seu deixeble)
Extraordinària invitació

24 Aleshores Jesús digué als seus deixebles:
--Si algú vol venir amb mi, que es negui a ell mateix, que prengui la seva creu i que em segueixi. 25 Qui vulgui salvar la seva vida, la perdrà, però el qui la perdi per mi, la trobarà. 26 Què en trauria l'home de guanyar tot el món si perdia la vida? Què no donaria l'home a canvi de la seva vida? 27 Perquè el Fill de l'home ha de venir amb els seus àngels en la glòria del seu Pare, i llavors pagarà a cadascú segons les seves obres. 28 Us asseguro que alguns dels qui són aquí no moriran sense haver vist el Fill de l'home venint en el seu Regne.

PREGUNTES- REFLEXIÓ

Els intents de Pere per dissuadir al Senyor  d'encaminar-se cap a Jerusalem, on li esperaven tribulacions i una violenta execució, proveïren a Crist el marc ideal per descriure el que implicava la decisió de seguir-lo. Dirigint-se a tot el grup, els advertí: "Si algú vol venir amb mi, que es negui a ell mateix, que prengui la seva creu i que em segueixi. Qui vulgui salvar la seva vida, la perdrà, però el qui la perdi per mi, la trobarà". Les seves paraules descriuen en termes absolutament clars, el cost d'alinear-se amb la causa de Crist. En els vint segles transcorreguts des d'aquesta escena ningú ha pogut presentar a l'església una definició més precisa del que significa ser un seguidor del Fill de Déu. Medita, per un instant, en els diferents ingredients que la composen.

Per un millor aprofitament de les lectures, us recomanem els comentaris del llibre que estem seguint, DIOS EN SANDALIAS, de Christopher Shaw, editorial Tindale House Publishers INC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada