DIVENDRES 29/12/17 LECTURA D'ADVENT: LLUC 2:8-20


SETMANA 4. SETMANA DE L'AMOR

Viernes 29 de Diciembre


Lectura bíblica: Lucas 2: 8-20

A la mateixa contrada hi havia uns pastors que vivien al ras i de nit es rellevaven per guardar el seu ramat. Un àngel del Senyor se'ls va aparèixer i la glòria del Senyor els envoltà de llum. Ells es van espantar molt. 10 Però l'àngel els digué:
--No tingueu por. Us anuncio una bona nova que portarà a tot el poble una gran alegria: 11 avui, a la ciutat de David, us ha nascut un salvador, que és el Messies, el Senyor. 12 Això us servirà de senyal: trobareu un infant faixat amb bolquers i posat en una menjadora.
13 I de sobte s'uní a l'àngel un estol dels exèrcits celestials que lloava Déu cantant:
14 --Glòria a Déu a dalt del cel, i a la terra pau als homes que ell estima.
15 Quan els àngels els deixaren i se'n tornaren cap al cel, els pastors deien entre ells:
--Arribem-nos a Betlem a veure això que ha passat i que el Senyor ens ha fet saber.
16 Hi anaren, doncs, de pressa i trobaren Maria i Josep, amb el nen posat a la menjadora. 17 En veure-ho, van contar el que els havien anunciat d'aquell infant. 18 Tothom qui ho sentia quedava meravellat del que deien els pastors. 19 Maria guardava tot això en el seu cor i ho meditava. 20 Després els pastors se'n tornaren, glorificant Déu i lloant-lo pel que havien vist i sentit: tot ho van trobar tal com els ho havien anunciat.He aquí os doy nuevas de gran gozo, que será para todo el pueblo: que os nacido hoy en la ciudad de David, un Salvador que es Cristo el Señor.Nuestro gozo es un hecho completo, Jesús, nuestro Salvador, ha nacido. La muestra más grande de amor para el mundo: Porque de tal manera amó Dios al mundo…

Esta noche nos recuerda la encarnación de Jesucristo

y su nacimiento.
Demos gracias a Dios por su amor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada